Äntligen har jag funnit en scanner som jag kan använda varje dag!

Jag har väntat svinlänge på att få visa er dessa klassiska reklamsidor från olika serietidningar, så håll tillgodo!

scantycobilbanaSuper cliff hangers, TYCO.

Tyco gör rätt häftiga bilbanor, men detta är ju löjligt! 8 meter bana, upp-och-ner, loop OCH väggkörning? JAG ÄR SÅLD!

scantherealghostbustersFright Features, The Real Ghostbusters, Kenner.

Jag förstår inte varför promotionfoton för leksaker är fotat på ett sånt cheesy sätt. Rekvisita, fräck belysning och allt sånt där! Här har de nästan finkammat sanden i hopp om att göra leksaksvågen ”Fright Features” mer attraktiv. Och den är faktiskt jäkligt schysst, jag har ju skrivit om den HÄR!

scanbarbieJeans Barbie, Barbie, Mattel.

Denna bild skrämmer mig. Barbie är så snyggt inklippt att statisterna tror att hon är där! Kolla på tjejen till höger, hon kan inte ens äta upp sin hamburgare, hon kan bara stirra på Barbies snygga jeansjacka! Mmmm-mm, o’boy!
Ärligt talat så är bilden ganska schysst, 30-åringar som käkar hamburgare ihop med Barbie. Och killens tröja, hur fan får jag tag i den?

scantmntNinja Action / Mutations, Teenage Mutant Hero Turtles, Playmates.

En vacker dag så måste jag nog skriva och förklara varför det ibland heter Ninja Turtles och ibland Hero Turtles. Men inte idag!
Denna dubbelreklam visar en av Turtles bästa vågor någonsin, ”Ninja Action”, som bara får heta ”Action” i Sverige! Här visas vågen upp UTAN Black Belt Boxer Mike, tack Yapon/Bergsala för det!
En figur som jag jättegärna vill ha finns också med i denna reklam, Mutatin’ April som blir en Leopard/Jaguar/Panter/Katt/Whatever. Om du har den, hör av dig!

scantoxiccrusadersToxic Crusaders, Playmates.

Denna radioaktiva färgexplosion visar upp några av de figurer som fanns tillgängliga i Toxic-linjen som kom runt 1993. På hörnet smyger man också in lite skamlös reklam om att man kan hämta en broschyr hos sin närmsta leksaksaffär. Där kan man läsa mer om actionfigurerna, vilket i sig är ett säljande argument.

scantransformersTransformers G1, Hasbro/Takara.

Det var typ denna bild som fick mig att vilja scanna in gammal reklam. Den är så jävla snygg! Jag har den personligen sparad i glorious 600dpi (3954×6096 pixlar!). Så jävla värt det.
Tyvärr så förhindras jag att kunna ladda upp större format på bloggen utan att den blir tokseg, så vi får nöja oss med 791×1219 pixlar här.

Jag kommer lätt att börja gräva efter mer reklam. Lita på det!

Annonser