Hej!
Nu är jag tillbaka vid spakarna igen och jag har nyligen startat en episk grupp på Facebook. Här kan du hitta den!

Gruppen har gjort mig riktigt nöjd hittils. Jag har blivit av med en del dyrgripar, men ändå funnit ett par.

För några dagar sedan så träffade jag min vän Johannes. Jag bytte bort min gamla Batman från 1989 mot tre TMNT-figurer som jag saknade:

DSC_3772
Pizzaface (1990), Krang (1989) och April O’neil (1988).

De är i bra skick, vill jag påstå. Även fast de är okompletta så har de ett stort värde för mig. Värt att nämna är att detta är April-varianten med ”PRESS” printat på bröstet. De var tvungna att ta bort det trycket efter nåt år eftersom idiotiska ungar i Amerika trodde att det var någon form av funktion. I re-releasen från 1998 är dock trycket tillbaka.

Dessa tre figurer kommer passa bra in med de andra figurerna jag har. Jag valde ändå att fota lite jämförelser. Jag vet inte varför, men det verkade kul.

DSC_3777Krang & Slimer.

Dessa två karaktärer är relativt lika varandra. De medför inte mycket till historian, men skall ändå finnas med. Färgglada och onda, fast ändå inte.

DSC_3776Ellie Sattler, April O’Neal, Black Cat och Janine Melnitz.

Det är ganska knepigt hur pass få tjejer det finns i alla smågrabbiga universum. Jag funderar på att börja samla på mig mer kvinnor från leksakslinjer. Funderar.

DSC_3773
Radiation ranger, Pizzaface och Bebop.

Dessa tre är inte bara lika för att de är färgglada och från Playmates. De är även lika i sättet de är ”byggda”. Framför er ser ni nämligen tre nacksvingare. Jag kallade dem så när jag var liten. Ta en titt på hur man vrider deras huvuden:
DSC_3774
Ett intressant sätt att vrida nacken.

Jag är helt enkelt nöjd efter bytet, vilket känns sjukt bra. Jag pusslade in Krang, Pizzaface och April i samlingen, beskåda här nedan.

DSC_3784DSC_3782

Jag rekommenderar alla med Facebook att som sagt, ansluta er till gruppen ”Köp/sälj/byt/stjäl actionfigurer”, för din chans att bli nöjd!

Här är en fast länk för den som vill dela vidare spektaklet: https://www.facebook.com/groups/249077028558096/

PSSST!

Glöm för bövelen inte att gilla min bloggkompis Grims nya gilla-sida på Facebook för den delen! Man kan vinna tuffa priser och lära känna livet på nytt!

Gör det bara.

Annonser